Canal Terres de l’Ebre inicia les gravacions del concurs lingüístic ‘Picalletres’

L’edició d’enguany està presentada per Lluïsa Bertomeu i compta amb la participació dels equips de l’Institut Manuel Sales i Ferré (Ulldecona), l’Institut Cristòfol Despuig (Tortosa), l’Institut de Camarles, l’Institut de Deltebre, el Col·legi Diocesà Sagrada Família (Tortosa), l’Institut Escola Daniel Mangrané (Jesús), el Col·legi Sagrada Família (Sant Carles de la Ràpita), l’Institut Les Planes (Santa Bàrbara), l’Institut Mare de Déu de La Candelera (L’Ametlla de Mar) i l’Institut Escola 3 d’abril (Móra la Nova).

A cada programa, de 25 minuts de durada, els estudiants hauran de superar diferents proves. La principal és el lletreig de paraules però també se’ls proposa construir ritmes, detectar barbarisme i relacionar paraules amb la seva definició.
Les emissions del Picalletres començaran a partir del març i acabaran al juny.

Picalletres2018 2.jpg

Comentaris
X
X