Lluís Salvadó, Meritxell Roigé i Joan Caballol, primers noms ebrencs a les llistes del 21D

2018-03-04T20:26:02+00:00 9 de novembre de 2017|Política| |0 Comentaris

Pel que fa als republicans, repeteix exsecretari d’Hisenda de la Generalitat, el rapitenc Lluís Salvadó, i s’incorporen l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni; la regidora de Tivissa, Montserrat Perelló, i la regidora d’Arnes Neus Sanromà. La decisió la van prendre dimarts, als congressos comarcals d’Esquerra per començar a elaborar les llistes electorals al Parlament. A més també van escollir la resta de candidats que els acompanyaran a la llista: Alfons Montserrat, alcalde d’Alcanar, i Sònia Tomàs, regidora de Masdenverge, ho faran pel Montsià; Maria Jesús Viña, regidora de Tortosa; Damià Grau, alcalde de l’EMD de Campredó, i Anna Vidiella, regidora de Benifallet, pel Baix Ebre, i Roger Herèdia, de la Torre de l’Espanyol, per la Ribera d’Ebre.

Per la seua banda, el PDeCAT també manté dos de les polítiques que havien figurat a les llistes de l’antiga CiU i posteriorment dins de la candidatura de Junts pel Sí: la regidora de l’ajuntament de Tortosa Meritxell Roigé ha estat escollida en representació de la comarca del Baix Ebre; Annabel Marcos, actualment directora de l’Escola de Policia de Catalunya, pel Montsià; Sara Gil, exregidora d’Arnes i membre de l’executiva de vegueria del PDeCAT, per la Terra Alta, i Josep Soler, regidor de Flix, per la Ribera d’Ebre.

L’ex d’Unió Joan Caballol, al PSC
Una de les dades que han transcendit en les últimes hores en l’elaboració de les llistes té com a protagonista el tortosí Joan Caballol. L’exdirigent d’Unió Democràtica figurarà a la candidatura del PSC per la demarcació de Tarragona. Es repeteix així la fòrmula a què han arribat a la demarcació de Barcelona, mitjançant la qual l’antic cap de llista dels demòcratacristians, Ramon Espadaler, ocuparà el tercer lloc a la llista.

 

Comentaris
X
X