Iván Romeu substitueix Manolita Cid al capdavant del PDeCAT al Montsià

2018-03-04T17:31:10+00:00 8 de novembre de 2017|Política| |0 Comentaris

Ivan Romeu, nascut a Masdenverge i resident a Alcanar, és ja el nou home fort del PDeCAT al Montsià, trencant la tònica de què era una persona d’Amposta la que encapçalava el partit (cas de Manolita Cid o Pere Vidal). La notícia s’ha confirmat via nota de premsa i Ivan Romeu ha agraït el treball realitzat per l’expresidenta i la confiança dels associats i associades de la comarca. Romeu ha manifestat que “encaro aquesta nova responsabilitat amb la màxima il·lusió i amb les màximes ganes de treballar per la comarca i pel Partit Demòcrata”.

Finalment, el nou president ha destacat que “estem davant d’un dels moments més rellevants de la història del nostre país, en un context summament complicat, i això suposa un gran repte per al nou equip comarcal”. A Romeu l’acompanyaran 7 persones més a l’executiva: Manel Masià, Alícia Accensi, Marta Margalef, Carles Solanes, Laia Pla, Joan Roig i Lluís Granero.

Actualment Ivan Romeu és regidor del Partit Demòcrata a Alcanar, conseller comarcal i membre de l’executiva de la vegueria del PDeCAT a les Terres de l’Ebre.A banda de la política, exerceix d’agent professional d’una empresa d’assegurances i està cursant els estudis de Ciències Polítiques i Administració Pública.

Una de les primeres qüestions que haurà d’abordar Romeu és la llista del seu partit a Amposta. D’acord a la composició de la seua executiva comarcal, tot apunta que finalment es confirmarà el nou lideratge de Manel Masià, tot i que s’havia especulat amb altres alternatives (Annabel Marcos o Isabel Ferré), tenint en compte l’enfrontament de Masià amb ERC a la capital del Montsià.

 

 

Comentaris
X
X