L’episodi de pluges intenses, acompanyat d’una forta calamarsada al Baix Ebre

2018-03-04T18:15:01+00:00 4 de novembre de 2017|Societat| , , |0 Comentaris

Entre les tres de la tarda i les vuit del vespre, els Bombers han rebut diversos avisos a la demarcació de Tarragona per la tempesta. Al Perelló, han fet sortides puntuals per columnes de fum, que podrien tenir l’origen en un llamp, tot i que no s’ha determinat. A Salou, tres dotacions han treballat en una terrassa d’un edifici del passeig Miramar, on ha caigut un llamp. Una altra dotació ha treballat a la Via Aurèlia, on ha caigut un altre llamp sobre una palmera, sense més afectació. 

Protecció Civil manté activada l’Alerta del Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT almenys fins diumenge al migdia. Fins ara, a les Terres de l’Ebre el registre més destacat ha sigut a Batea, amb 23 litres per metre quadrat acumulats. 

Davant aquest episodi de pluges generalitzades a Catalunya, Protecció Civil recomana extremar la precaució en les activitats i la conducció. 

 

Comentaris
X
X