Nous horaris a l’R16 per les obres al Corredor del Mediterrani

2018-03-04T20:26:03+00:00 3 de novembre de 2017|Esports| |0 Comentaris

Els treballs consistiran principalment en la construcció d’una nova variant en via doble entre aquestes dues instal·lacions, la modificació del traçat de la plataforma a l’actual estació de Vandellòs i l’enllaç de les dues vies generals entre l’estació de l’Ametlla i la nova estació de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta actuació comportarà una limitació temporal de la capacitat de la infraestructura a l’estació de Vandellòs, on no es podran realitzar creuaments de trens.

 

Les modificacions dels temps de viatge afectaran els trens regionals de l’R16, de les línies RT1 i RT2 de rodalies del Camp de Tarragona i dels serveis de llarga distància. 

Per simplificar aquests canvis i no afectar la resta de línies de Rodalies de Catalunya, les variacions es generaran sobre l’horari de sortida i arribada de Tortosa en el cas de l’R16. 

A més, les necessitats de l’obra obligaran a interrompre el servei a Vandellòs (Baix Camp) el cap de setmana del 25 i 26 de novembre, per la qual cosa s’establirà un servei alternatiu per carretera.

https://www.youtube.com/watch?v=AeT7G8u0Csw

 

Comentaris
X
X