Un regidor del PSC d’Alcanar abandona la política i es dóna de baixa del partit

2018-03-04T17:31:46+00:00 25 d'octubre de 2017|Política| , |0 Comentaris

“Hi ha moments que et toca prendre decisions”, assegura Alarcón, sobre l’actual context polític i social a Catalunya. El canareu, que ha explicat la situació personal en un comunicat a les xarxes socials, assenyala a “tothom.” “És culpa de tots d’haver arribat fins aquí, és desagradable per tothom i hem d’entonar el mea culpa”.

“En aquesta escalada de tensió, arriba a un punt que personalment no aguantes més”, assegura, lamentant les mostres de manca de respecte que ha rebut en els darrers mesos. “I estar a l’oposició és complicat, perquè volent fer, no pots”, puntualitza, agraïnt també les mostres de suport rebudes.

Alarcón, que desitja sort a la resta de regidors i els treballadors de la corporació d’Alcanar, no descarta tornar a la primera plana política.

Dels 13 regidors de l’Ajuntament d’Alcanar, on governa ERC amb 7 regidors, el PSC en té dos. La resta de grups municipals que formen la corporació són el Pdecat (2), el PP (1) i la CUP (1).

Comentaris
X
X