El Felip Pedrell prova un nou horari amb la prestigiosa ‘La autora de las Meninas’

2018-03-04T21:43:16+00:00 19 d'octubre de 2017|Cultura| , |0 Comentaris

Després del seu èxit al teatre Goya de Barcelona arriba a Tortosa La Autora de las Meninas’, dirigida per Ernesto Caballero. L’actuació de la protagonista, la polifacètica Carmen Machi, ha estat elogiada pel públic i la crítica. Interpreta a Sor Ángela, una monja que en un futur distòpic ha de copiar l’obra mestra de Velàzquez perquè un endeutat govern espanyol ha decidit vendre el seu patrimoni cultural. Machi acaba donant veu a tantes dones que han passat desapercebudes en la història de l’art.

En el que va de temporada, és la segona obra que triomfa a Barcelona que es pot gaudir al Felip Pedrell. La primera, La Treva, va tenir una entrada de públic discreta. I per l’Autora de las Meninas, de moment no s’ha venut més d’un terç de les entrades. Encara hi ha temps, perquè l’espectacle serà diumenge enlloc de divendres, com és habitual.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per internet, al web teatreauditoritortosa.cat i a la taquilla, els dimecres i dijous de 12 a una i mitja. També es poden comprar una hora abans de l’inici de la funció.

 

https://www.youtube.com/watch?v=tCqZZW9ARkM

 

 

Comentaris
X
X