Motor i obstacles, al Trial de Nens del Montsià

2018-03-04T17:31:51+00:00 11 d'octubre de 2017|Esports| , |0 Comentaris

 

Escofet va vènçer la cursa del Montsià amb només 12 punts de penalització. Pep Enric Mallafré, amb 26 punts, i Alex Pifarré, amb 36, van completar el podi. Lluc Miquel, en la categoria Promo, també va sumar un triomf. A Amposta ho va fer amb només dos punts de penalització. Roger Cases i Gaudí Vall van se segon i tercer, respectivament.

Edgard Falcó i Adela Godinovan empatar a zero punts en la categoria Taronja Iniciació. Arnau Arias, amb només un punt, va ser tercer. Amb aquests resultats, Falcó destaca al capdamunt de la general amb nou punts d’avantatge respecte al segon classificat, Arnau Arias.

Arnau Aisa va guanyar en la categoria Groc Aleví, cometent únicament dos errors. Carles Marsal i Pol Guillamet van completar el podi de la categoria. Quan encara resten dues proves per tancar la temporada, Carles Marsal lidera la classificació general.

En la categoria Base Elèctric, tercer triomf de la temporada per Arnau Maura. La segona posició va ser per Ramon Godino i la tercera per Àngel Llopis. Marc Piquer i Nil Riera van empatar a 13 punts en Blau Base Benzina, mentre que Adam Leloup va ser tercer.

En fèmines, totes les participants van acabar entre les cinc primeres en les seves respectives categories. Destaca la cursa d’Adela Godino, segona en Taronja Iniciació. D’altra banda, Ivette Surós va ser cinquena en Taronja Iniciació; Ada Martí, quarta en Groc Aleví; i Laia Pí, quarta en Blau Benzina.

D’altra banda, dos pilots han pres part en la categoria Oberta: Arnau Bruch i Bruno Aguilar.

https://www.youtube.com/watch?v=wjISkwra_II

https://www.youtube.com/watch?v=wjISkwra_II

 

 

 

 

Comentaris
X
X