Móra d’Ebre engega el projecte de cobertura de la pista poliesportiva

2018-03-04T19:23:26+00:00 11 d'octubre de 2017|Societat| , |0 Comentaris

Les obres duraran entre cinc i set setmanes, en funció del termini de construcció de l’estructura que ha de cobrir la pista, una cobertura lleugera, de xapa, que se situarà a set metres d’alçada, fabricada per l’empresa Cubinor.

La pista coberta complementarà les instal·lacions del pavelló cobert, situades també al poliesportiu, i permetrà, a banda de la realització d’esdeveniments esportius, tirar endavant actes festius, socials i culturals massius quan les condicions meteorològiques així ho aconsellin.

Aquest projecte està inclòs en l’addenda firmada aquest dijous entre l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’empresa Sorea de millora de les condicions econòmiques per a l’Ajuntament del contracte de concessió de la gestió del servei d’aigües municipal.

 

Comentaris
X
X