La gala de cloenda del Festival de Cinema en directe per Canal Terres de l’Ebre

2018-03-04T20:26:08+00:00 11 d'octubre de 2017|Cultura| |0 Comentaris

L’esdeveniment, que signarà el director artístic de la Fura, Pep Gatell, serà un homenatge a la ciutat que ha acollit el festival durant aquestes cinc dècades.

Per a la nit d’aquest dissabte 14 d’octubre, a partir de les 21.30h, la companyia artística desplegarà tota la seva màgia i enginy al servei d’una coreografia protagonitzada per un grandíssim King Kong articulat, de més de 12 metres d’alçada.

El goril·la més famós de la història del setè art serà el reclam d’una gala que conduirà l’actriu Laura Aubert sota l’emblemàtica església de Sitges, en el marc bucòlic de l’espai conegut com la Punta. Durant la cerimònia es donaran a conèixer els principals guardons del certamen, com la millor pel·lícula, direcció, actor i actriu.

Canal Terres de l’Ebre i La Xarxa, que és mitjà col·laborador del festival, en produirà l’acte de cloenda, que es podrà veure en directe també a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i FB Live.

 

 

Comentaris
X
X