Els restaurants ebrencs Llansola, Algadir i Ca la Nuri reben l’acreditació AMED

2018-03-04T20:26:08+00:00 11 d'octubre de 2017|Economia| |0 Comentaris

L’acreditació AMED és un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT),  que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració, que identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d’alimentació mediterrània i d’oci actiu per als seus usuaris, a més de disposar d’unes correctes condicions higienicosanitàries.

Així a partir d’una revisió dels menús i una adaptació als criteris proposats, es garanteix una oferta gastronòmica basada en l’ús de l’oli d’oliva, l’abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals.

Actualment, a les Terres de l’Ebre hi ha acreditats establiments en 11 municipis, que poden oferir menús mediterranis a més de 1.500 comensals diaris entre restaurants, menjadors laborals i albergs juvenils.

En concret, s’han acreditat AMED més de 550 establiments en 140 municipis amb capacitat per oferir alimentació mediterrània a més de 87.000 comensals a tot Catalunya.

 

Comentaris
X
X