El PDeCAT de Móra d’Ebre es nega a trencar un pacte amb el PP que diu que no existeix

2018-03-04T19:23:26+00:00 11 d'octubre de 2017|Política| |0 Comentaris

La petició d’ERC a Móra d’Ebre va arribar el mateix dia que la formació va anunciar el trencament dels pactes amb el PSC que mantenia a Móra la Nova i al Consell Comarcal del Montsià. En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, la portaveu republicana Cinta Agné instava Joan Piñol a trencar l’acord amb el Partit Popular a la capital de la Ribera d’Ebre, “davant el silenci del regidor popular” a les agressions de la policia espanyola durant l’1 d’octubre.

La resposta ha arribat aquest dimecres, també via comunicat. L’alcalde de Móra d’Ebre recorda que el PDeCAT va obtindre majoria absoluta i que malgrat això va oferir participar al govern, via delegació de competències, a totes les forces que van obtindre representació a les últimes municipals. Un oferiment que ERC i PSC van rebutjar, insisteix la nota.

D’altra banda, neguen que el regidor del PP, Francesc Launes, no haja condemnat els episodis de violència viscuts l’1-O. Segons expliquen, a la junta de govern local del mateix 2 d’octubre el regidor popular va manifestar el rebuig a aquests fets, segons consta a l’acta, remarquen.

Comentaris
X
X