El Nàutic Amposta ret homenatge els seus remers olímpics

2018-03-04T17:31:51+00:00 11 d'octubre de 2017|Esports| , |0 Comentaris

El reconeixement a tots els esportistes del club va ser per als remers que van obtenir medalla als Campionats d’Espanya, així com, aquells esportistes del Club que van participar amb la Selecció Espanyola de rem durant el 2016, destacant principalment, la cinquena posició d’Aina Cid al Mundial recentment celebrat, essent aquest el millor resultat que va aconseguir un membre de la selecció Espanyola a nivell absolut.

 

Finalment, també vam tenir una acte força emotiu, ja que el Club va voler fer un reconeixement a tots els seus membres que algun cop han participat en uns Jocs Olímpics,  essent un total de 8 membres entre remers i entrenador, sent el Club de les Terres de l’Ebre que més olímpics disposa i dels 10 primers de la demarcació de Tarragona. Van poder comptar amb tots els Olímpics del Club, menys amb Bienve Front que es troba a Xilè, entrenant la selecció d’aquell país. El reconeixement va consistir a posar un nom de cadascú dels Olímpics a un bot de competició i el nom de Bienve Front com a entrenador a una motora.

Els reconeixements van ser per a: Luismi Oliver (actual President de  la Federació Espanyola de  Rem), Julio Oliver, presents tots dos als Jocs Olímpics de Los Angeles 84; Toni Merin, Olímpic a Barcelona 92 i Atlanta 96, Bienve Front (fill) timoner a Barcelona 92; David Morales (actual Director Tècnic CNA) I Anna Accensi a Atlanta 96; Bienve Front, com a seleccionador a Atlanta 96 i la més recent, Aina Cid a Rio 2016. Va ser un moment molt emotiu, tant per als que van rebre l’homenatge com per als seus familiars i persones presents.

 

Comentaris
X
X