Deltebre augmenta l’oferta formativa del municipi amb un curs de cuina subvencionat

2018-03-01T06:55:47+00:00 11 d'octubre de 2017|Societat| , |0 Comentaris

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquesta acció tenim la finalitat d’augmentar l’oferta formativa al municipi i facilitar, d’aquesta manera, que els veïns i veïnes es puguin endinsar al món laboral especialitzant-se en altres sectors”. Les inscripcions ja estan obertes a l’Espai d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Deltebre.

Així mateix, durant dels mesos vinents i sempre en la línia de les possibilitats, la intenció del consistori és expandir aquesta oferta formativa amb nous i adaptats cursos que puguin ser d’interès per a la ciutadania, com per exemple un curs d’interpretació de la llengua de signes.

Comentaris
X
X