L’ATE enceta temporada amb més entrenadors i nous reptes

2018-03-04T21:43:17+00:00 10 d'octubre de 2017|Esports| , |0 Comentaris

Per incloure aquestes millores, el club compta aquesta temporada amb una desena d’entrenadors que tindran com a repte la qualitat tècnica de tots els atletes.

Però les mancances en les instal·lacions esportives tornaran a centrar la temporada. La impossibilitat d’acollir competicions federades per no complir les mesures de pista oficials i tindre que compartir l’espai amb el camp de futbol annex són els dos problemes que experimenten en els entrenaments.

 

Les activitats solidaries i socials, són altres dels eixos del club esportiu. Entre les que s’han organitzat per aquest trimestre hi ha els 10k i els 5k de Tortosa, prova inclosa al circuit Running Series de les Terres de l’Ebre. El mes de novembre serà el torn de la Milla de Tortosa i el Cross ATE tancarà l’any al desembre.

https://youtu.be/5hjqwwY9jes

https://youtu.be/5hjqwwY9jes

 

 

 

 

Comentaris
X
X