Tortosa organitza un torneig d’alçada

2018-03-04T21:43:53+00:00 4 d'octubre de 2017|Esports| , |0 Comentaris

No coneixen el vertigen i l’alçada és el seu major repte. Tortosa torna a ser seu dels Campionats de Catalunya d’Escalada i per sisè any consecutiu la ciutat reuneix a les Terres de l’Ebre els millors esportistes d’aquesta disciplina. Els dies 7 i 8 d’octubre el rocòdrom del Pavelló de Ferreries serà l’escenari d’una competició d’alçada.

La competició arriba de la mà de la UEC-Tortosa, la Federació Catalana d’Alpinisme i la Federació d’Entitats Esportives de Catalunya. Dos dies on professionals de totes les edats competiran per fer-se un lloc en l’elit de l’escalada de bloc i de dificultat. A causa de la progressiva consolidació d’aquest esport al nostre territori, el dissabte dia 14 serà el torn dels aficionats, tothom qui vulgui conquistar les altures podrà fer-ho amb L’Open d’Escalada en bloc.

Dissabte la competició s’iniciarà a les 10 del matí i finalitzarà diumenge a les tres de la tarda.

https://www.youtube.com/watch?v=MJUoeQHwvBw

Comentaris
X
X