Lluís Salvadó dóna les gràcies a la ciutadania i explica la seua detenció

2018-03-04T20:26:11+00:00 28 de setembre de 2017|Política| , |0 Comentaris

La publiquen avui mitjans com l’Ara (http://www.ara.cat/politica/Jove-Salvado-expliquen-detencio-provocacions_0_1877812285.html). El text comença amb un “Gràcies, gràcies, gràcies” adreçat a totes les persones que han estat al seu costat aquests dies. Començant per les hores en que van estar detinguts, “passant de calabós en calabós”. En aquells moments “el repic de les cassoles ens acompanyava en unes circumstàncies personals que no eren fàcils”, remarquen.

La carta denuncia que van entrar a casa seua i van “remenar de dalt a baix sense el dret a ser assistits per un advocat en alguns casos” i que van passar nits en “petites cel·les com a delinqüents” i van ser obligats a declarar davant el jutge “emmanillats” abans d’etzibar: “i tot, en nom de la Constitució”.

Salvadó i Jové fan una crida a mantindre la calma ja que “ens volen enfadats i violents”. Segons insisteixen, cal mantindre la fermesa i el compromís amb la llibertat i amb els drets de tota la ciutadania.

El text íntegre, aquí.

Comentaris
X
X