Julio Antonio serà traslladat al cementiri de Móra d’Ebre

2018-03-04T19:23:26+00:00 25 de setembre de 2017|Cultura| , |0 Comentaris

L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha aconseguit articular conversa amb la família de l’escultor morenc Julio Antonio a través del museu i del departament de cultura de la Diputació de Tarragona. Gràcies a les converses mantingudes, l’any 2019 es traslladaran les restes de l’escultor fins al cementiri de Móra d’Ebre

Més enllà de traslladar la tomba a la capital de la comarca, l’ajuntament vol també inaugurar abans del 2019 el museu que faria homenatge a l’artista morenc.

Julio Antonio és l’il·lustre escultor de Móra d’Ebre. Sempre va tenir el seu municipi al cor i al seu estudi de Madrid hi tenia penjat l’estàndard. Se’n va anar massa d’hora, als 30 anys a causa d’una malaltia, trencant una carrera que els experts coincideixen en assegurar que hagués arribat molt lluny. 

https://youtu.be/34n8AzCeVOY

Comentaris
X
X