La CHE inverteix 450.000 euros en reparar les fissures de l’assut de Xerta

2018-03-04T22:36:07+00:00 12 d'agost de 2017|Societat| , |0 Comentaris

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) durà a terme entre els mesos d’agost i setembre una actuació de manteniment i conservació de l’assut de Xerta (Baix Ebre). Segons ha explicat l’organisme de conca, els treballs consisteixen en una campanya d’injeccions per a la impermeabilització de la infraestructura.

Les actuacions s’han de fer a l’estiu, coincidint amb unes condicions de baix cabal del riu, les més òptimes per executar les obres. En aquests moments, s’està treballant en la preparació dels accessos des del marge esquerra del riu i, tot seguit, s’iniciarà la campanya d’injeccions d’impermeabilització de l’assut. L’actuació té un pressupost d’uns 450.000 euros.

Comentaris
X
X