Observació de perseids i curs d’astrofotografia pròximes activitats a l’Observatori de l’Ebre

2018-03-04T20:02:37+00:00 11 d'agost de 2017|Societat| , |Tags: |0 Comentaris

L’observatori de l’Ebre ha organitzat diverses activitats pel mes d’agost i de setembre. El dissabte dotze d’agost observaran la pluja d’estels i ensenyaran a la gent a fotografiar els perseids. Pel dissabte setze d’agost se farà una activitat per observar el planeta saturn, ja que és l’època en què se veu millor. A més, pel setembre s’ha organitzat un curs de d’astrofotografia. “ Per a la gent que se vol iniciar en aquest tipus d’observacions astronòmica a aprendre una mica com començar”, explica Javier carmona, investigador de l’observatori de l’Ebre.

De moment, tothom qui vulgui saber què són les pluges d’estels, per què s’anomenen així i d’on provenen poden inscriure’s a l’activitat que se farà dissabte a través de la pàgina de facebook de l’Observatori de l’Ebre.

https://www.youtube.com/watch?v=6tIQR02HoTU

Comentaris
X
X