L’Hospital de la Santa Creu de Jesús recapta fons amb la venda de llibretes solidàries

2018-03-04T21:44:04+00:00 11 d'agost de 2017|Societat| , |0 Comentaris

La recol·lecta ha estat destinada a la Fundació Provocant la Pau, una ONG de les Terres de l’Ebre amb 12 anys d’experiència en cooperació. Recentment ha estat guardonada amb diferents premis entre els quals: Premi Amposta 2016, Premi Solidaritat 2017, 10é Premi Federico Mayor Zaragoza, categoria Terres de l’Ebre. Cal destacar el treball que han estat i estant realitzant a Grècia amb les persones refugiades en aquell país portant a terme els projectes: Escola al Camp d’Idomeni, Música per a la Pau i l’Operació Escalfor. Actualment treballen a la Ciutat d’Atenes coordinant activitats en un assentament dins la ciutat.

El Servei d’educació Social del Complex Assistencial, amb més de 25 anys d’experiència, manté com a objectiu angular la connexió de les persones que atenem amb la realitat més propera. És per aquest motiu que es va considerar necessari involucrar-se en aquest projecte.

Comentaris
X
X