Èxit de públic en les sessions de ioga nocturn a Riba-roja d’Ebre

2018-03-04T19:55:00+00:00 11 d'agost de 2017|Societat| , |0 Comentaris

De fet, l’elevat nombre d’assistents, 32 dels 34 inscrits, va obligar a traslladar l’esdeveniment, com explica el tècnic municipal d’Esports, Joan Carles Baró: “Esperava mitja dotzena d’assistents, però al migdia em van trucar per dir-me que s’havien apuntat una trentena, així que no es va fer a la sala de l’Ajuntament com estava previst i vam traslladar-la a la Plaça del Forn”.

Allà, com explica Baró, en un lloc tranquil, a l’aire lliure, sense trànsit de vehicles i allunyats de les mirades de curiosos, els assistents van poder gaudir d’una sessió de ioga conduïda pel mateix Baró, que va començar a les 22:30 de la nit i es va allargar fins a gairebé la mitjanit. La majoria dels assistents no havia fet mai ioga, així que Baró va adaptar la sessió a la mobilitat i el nivell de tots els participants d’entre 25 i 65 anys: “El 90% no havien fet mai ioga i alguns van trobar que era una activitat massa tranquil·la, tot i que la classe va agradar a la majoria i molts van demanar incloure el ioga entre l’oferta d’activitats d’estiu per a l’any vinent”. El dijous dia 10, a la mateixa hora i també a l’aire lliure, es farà la segona sessió, per a la qual s’espera una afluència similar, així que, si esteu interessats, recordeu que podeu inscriure-us a les oficines de l’Ajuntament. El preu és de 2 €.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=pxfDPaB6qBU

 

 

Comentaris
X
X