El diumenge hi haurà pluja d’estels

2018-03-04T18:30:56+00:00 11 d'agost de 2017|Societat| , |0 Comentaris

Se farà al pla Roquillo de la Sénia perquè el camp de visió és molt ampli, i al no haver edificacions pel voltant les estrelles se veuen perfectament, sempre i quan no hi hagi núvols. Des de l’associació astronòmica de La Sénia portaran un punter verd per anar senyalant les diferents constel·lacions. “Quan se fan les observacions se porta un punter com un làser que serveix per indicar les diferents línies i constel·lacions i les diferents estrelles que les formen, com un annex per tal de contemplar el que és l’observació de la pluja d’estels”, explica el president de l’associació astronòmica de La Sénia, Emilio Querol qui remarca que veure un fenomen astronòmic com aquest és tot un espectacle.

Des de l’associació animen a tots els ebrencs a assistir-hi diumenge la nit al pla Roquillo de La Sénia, a la sortida de la carretera del mas direcció de l’hipòdrom, al quilòmetre dos.

 

https://www.youtube.com/watch?v=q6AVZxbom4w

Comentaris
X
X