Més de 100 persones assiteixen al sopar d’Onada Edicions

2018-03-04T23:14:18+00:00 7 d'agost de 2017|Cultura| |0 Comentaris

Diferents persones del territori han assistit als sopar d’Onada Edicions per conèixer les nous llibres que s’han publlicat del territori. Els autors van fer petites presentacions sobre l’argument de la seva obra. “Els diversos autors només tenen dos minuts per explicar de que va el seu llibre i després tenen un sopar i aprofitarem per fer un hometage a l’historiador Joan Ferreres que és ol’historiador del maestrat de les nostres comarques” explica el responsable de comunicació de l’Onada edicions, Òscar París. “Ha estat una vetllada espectacular, en què hem aconseguit aplegar un conjunt de persones molt ampli, de procedències molt diverses, territorials i professionals” diu satisfet, un dels socis d’Onada Edicions, Miguel Ángel.

Ara els responsables ja estan pensant amb les noves obres que se publicaran l’any vinent.

 

 

 

 

 

Comentaris
X
X