El VIl Torneig Jordi Pitarque es disputarà els propers 2 i 9 de setembre a l’Ampolla

2018-03-04T18:16:18+00:00 7 d'agost de 2017|Esports| , |0 Comentaris

Com és habitual en les darreres edicions, el torneig es realitzarà en dos caps de setmana. La fase prèvia amb la participació dels equips de les Terres de l’Ebre es disputarà el dissabte, 2 de setembre. D’allí sortiran els equips que es classificaran per disputar la fase final del dia 9.

Durant la presentació del Torneig, va tenir lloc el sorteig d’enquadraments i els nens representants dels equips participants van extraure les boles. Els quadres d’aquesta primera fase que es disputarà durant la jornada de dissabte, 2 de setembre, al camp municipal de l’Ampolla van quedar formats de la següent manera:

Torneig Pitarque_Fase previa.jpg

D’aquests 24 equips en sortiran els tres equips que es classificaran per definir els quadres de la fase final. Es jugaran les tres finals d’on els tres campions d’aquesta fase prèvia es guanyaran el dret de jugar davant els caps de sèrie del torneig.

El sorteig d’aquests grups va quedar de la següent forma:

Torneig Pitarque_Fase Final.jpg

Conveni amb la Fundació Doctor Ferran

El torneig al marge del caire esportiu, ha potenciat el factor solidari i en l’acte de presentació es va aprofitar per signar un conveni de col·laboració entre la Fundació Doctor Ferran i l’AEJPC.

L’objectiu és elaborar unes recomanacions de bones pràctiques per a la instal·lació de dispositius DEA, el seu manteniment i la formació del personal. Així com elaborar un mapa de recursos de la comarca com a punt de partida per poder tenir un diagnòstic de la situació respecte als DEA instal·lats, ubicacions, connexions a SEM, registre al Departament d’Empresa… A partir d’aquest mapa es prioritzaran les accions a desenvolupar i recursos necessaris per poder convertir el Baix Ebre en un territori cardioprotegit.

El conveni serà vigent a partir de la data de la seva signatura i fins al 31 de desembre de 2018 i es prorrogarà anualment de forma tàcita.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NVKEEfCyuXY

Comentaris
X
X