Entrevista a l’eurodiputat Ramon Tremosa

2018-03-04T20:27:36+00:00 2 d'agost de 2017|Entrevistes| |0 Comentaris

D’una banda, va estar a Alcanar i les Cases per reunir-se amb representants dels principals sectors econòmics, on va poder participar en una taula de treball amb diferents productors de cítrics, representants de viveristes, empresaris del sector turístic  i  membres de la confraria de pescadors de Les Cases. També va fer una visita a la Cooperativa Exportadora d’Agris d’Alcanar on membres del consell administratiu i el gerent van explicar de primera mà les principals preocupacions i problemàtiques que pateix el sector. Tot seguit es va reunir amb representants de la Plataforma Ciutadana en defensa de les Terres del Sénia per tractar el tema del Castor i finalment va realitzar una visita a la fàbrica de Cemex i posteriorment el  port de la Martinenca.

Finalment, el mateix Ramon Tremosa es va oferir, durant les reunions, a poder traslladar a Brussel·les les diferents inquietuds que va poder rebre durant aquests 2 dies de visita.
 
Tremosa també s’ha reunit amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) per conèixer de primera mà les seves reivindicacions i inquietuds. La PDE, a través dels seus portaveu Manolo Tomàs i Matilde Font, ha transmès la seva inquietud davant la deixadesa de les institucions espanyoles amb la voluntat de seguir treballant de forma coordinada amb les institucions europees: “Volem que la Comissió Europea pugui seguir tutelant tots els moviments del govern espanyol que facin referència a l’Ebre”.

L’Eurodiputat ha explicat la seva feina feta a Brussel·les i la seva voluntat de seguir treballant: “Teniu les portes obertes a Europa, farem tot el possible i més per ajudar-vos des del Parlament Europeu”.

L’Eurodiputat, durant la seva visita a Tortosa, també ha presentat el seu llibre: “l’Europa que han fet fracassar”.

L’entrevista es pot veure a partir del minut 40.

Comentaris
X
X