La Terra Alta acollirà per primer cop un tram de la Vuelta Ciclista Bajo Aragón

2018-03-04T18:55:45+00:00 1 d'agost de 2017|Esports| |0 Comentaris

La competició ha penjat el cartell de complet amb una participació que ha arribat al límit dels 200 participants, 20 d’ells dones, i amb una trentena de corredors com reserva en el cas de baixes d’última hora.  

Hi ha inscrits 29 equips de 8 ciclistes, entre els quals hi haurà a més de formacions d’una dotzena de comunitats autònomes, dos conjunts belgues i altres dos francesos. Un dels equips procedent de Catalunya estarà format íntegrament per dones, mentre que la resta de fèmines ho faran en formacions mixtes.

La primera etapa amb sortida i arribada a Maella serà la tradicional contrarellotge de 2,2 quilòmetres; el dissabte 5 d’agost es disputarà la segona etapa entre les localitats saragossanes de Faió i Chiprana amb 60 quilòmetres i les ascensions als ports de Mequinensa, Valcomuna i Plana del Pilón.

La tercera jornada, diumenge 6, catalogada com reina, tindrà un recorregut de 57 quilòmetres entre Gandesa i Horta de Sant Joan, en els que s’ascendiran els alts de Bot i Gandesa, encara que després d’aquest últim els últims 20 quilòmetres seran en constant pujada per finalitzar en alt a l’avinguda Generalitat d’Horta.

Després d’un dia de descans, el dilluns 7 d’agost, per complir la reglamentació de la categoria, dimarts dia 8 conclourà la prova amb l’etapa entre Nonasp i Casp, de 63 quilòmetres, amb l’ascensió als alts del Tosal, la Gralla i Valcomuna, per finalitzar amb tres voltes a un circuit semiurbà.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SRgBgwmU8cM

 

Comentaris
X
X