Tallat al trànsit el Pont de l’Estat de Tortosa fins dimecres

2018-03-04T21:44:44+00:00 17 de juliol de 2017|Societat| |0 Comentaris

Així, tots els desplaçaments entre el centre i Ferreries en vehicle hauran de ser pel pont del Mil·lenari. A partir de dijous i durant la Festa del Renaixement, el pont estarà plenament obert al trànsit. Entre el 14 i el 24 d’agost, es tallarà de nou per acabar d’instal·lar les plataformes per a vianants i bici del costat. El reformulat pont estarà culminat a principis de setembre, per les festes de la Cinta. 

Paral·lelament, i en uns treballs coordinats, tindran lloc les obres de millora del ferm de la C-42, que la Generalitat farà a l’entrada de Tortosa des de l’Aldea. Serà en un tram d’1,3 quilòmetres i es preveuen restriccions importants en la rotonda del Bimil·lenari, per on s’haurà d’accedir o sortir del pont nou pels laterals. El pont, però, no es tancarà. 

 

 

Comentaris
X
X