Es recapten 1000 kg de menjar a la gala benèfica del Banc dels Aliments a Tortosa

2018-03-04T21:44:44+00:00 17 de juliol de 2017|Societat| ,|0 Comentaris

A través de la 2a Gala Benèfica que va tenir lloc aquest divendres al Parc Teodor González de Tortosa, el Banc dels Aliments va tornar a explicar que la fam no fa vacances. El coordinador del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, ha donat les gràcies a tots els que hi han col·laborat i ha explicat perquè és important sensibilitzar la població cap als més desfavorits: “En temps d’estiu molts pensem en marxar de vacances, a la platja o a la muntanya, però a l’Ebre hi ha 2.000 famílies que no només no podran marxar de vacances aquest estiu sinó que, si no les ajudem, no podran menjar. Ologaray també explicava que: “Malgrat esperar més participació, som conscients que, en aquestes dates de Juliol, a Tortosa hi ha moltes festes i altres activitats, però estem contents ja que, a més de recollir aliments, la gala també ens ha permès seguir difonent el missatge que la Fam no fa Vacances i que més gent del territori prengui consciència de la necessitat alimentària a l’Ebre”. La gala d’enguany ha recollit uns 200 quilos d’aliments al parc a més d’una quantitat econòmica que un cop convertida en aliments donarà un total d’una mica més de 1.000 quilos. Des del Banc dels Aliments agraïm a tots aquells que han participat en l’activitat, ja sigui posant-hi la música, el ball, l’humor o la màgia, com a voluntaris o apropant-se a col·laborar. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ov65M-fSIWo&t=7s

Comentaris
X
X