El Bàsquet Tortosa presenta l’aval per jugar la lliga EBA

2018-03-04T21:44:44+00:00 17 de juliol de 2017|Esports| ,|Tags: |0 Comentaris

La Liga Española de Baloncesto Amateur (EBA) és una competició organitzada per la Federació Espanyola de Bàsquet, i es tracta de la quarta lliga en importància de les que es disputen a Espanya després de la Liga ACB, la LEB Oro i la LEB Plata. La lliga es disputa simultàniament en 5 grups i, en el cas dels equips catalans, la temporada 2017-2018 podrien quedar també emparellats amb els representants balears i aragonesos. La federació espanyola un cop analitzi la documentació econòmica rebuda deurà estudiar altres aspectes de caire organitzatiu i logístic del club tortosí i, en menys de 48 hores, podria donar una resposta definitiva. En cas de confirmar-se aquesta inclusió a la lliga EBA el Bàsquet Tortosa es veurà obligat a replantejar l’organització interna del primer equip masculí de l’entitat, dotant-lo d’una major estructura per competir en una lliga de bàsquet en la que mai ha hagut cap equip de les Terres de l’Ebre. La temporada 205-2016 el Bàsquet Tortosa ha jugat a la categoria Copa Catalunya.

 

Comentaris
X
X