Nou cicle mitjà a l’escola agrària d’Amposta especialitzat en l’agricultura ecològica

2018-03-01T06:04:55+00:00 14 de juliol de 2017|Societat| |0 Comentaris

Ara els responsables del mòdul estan buscant una finca on es puguin fer les pràctiques del nou cicle i es pugui certificar per fer productes ecològics i vendre’ls. El curs tindrà una durada de dos anys i la majoria de classes seran pràctiques, per això el nombre màxim d’alumnes per curs serà de vint. “Es cobrir una demanda que hi ha de cicles mitjans, a més de l’àmbit agrari al territori solament està la nostra escola” explica, el director de l’escola agrària d’Amposta, Manel Acero.

El cicle se centrarà especialment als cultius del baix Ebre i del Montsià, els cítrics, oliveres, horta i arròs.

 

https://www.youtube.com/watch?v=V8UHz7L0xq4&t=1s

Comentaris
X
X