El pont de l’Estat tancarà els dos carrils abans del Renaixement i a l’agost per concloure les obres a temps

2018-03-04T21:44:44+00:00 13 de juliol de 2017|Societat| ,|0 Comentaris

Les obres de remodelació del pont de l’Estat encaren la recta final però seguirà generant molèsties als veïns encara uns dies més. La setmana vinent, entre dilluns i dimecres als matins, els dos carrils romandran tancats al trànsit rodat. Després d’aquest tall, els treballs de reforma del pont continuaran i seran compatibles amb la circulació de vehicles en els dos sentits i la de vianants per la passarel·la nord.

En paral·lel, a partir del dilluns 24 de juliol comencaran les obres de millora del ferm de la C-42, a un tram d’1,3km entre pont de Bimil·lenari i la rotonda del Decathlon. Aquestes obres obligaran a tallar al trànsit alguns carrils de l’autovia de l’Aldea i a donar pas alternatiu. També es restringirà el pas a la plaça del Bimil·lenari. Per alleugerir les molèsties que es generaran, s’obrirà a la circulació els dos carrils del pont de l’Estat. 

El pont vell es tornarà a tancar durant 10 dies entre el 14 i 24 d’agost per acabar d’instal·lar les passarel·les de formigó del costat sud i la nova il·luminació. L’alcalde, Ferran Bel, ha explicat que tallant els ponts durant aquests de “menor actvitat” per tal que a les festes de la Cinta – primera setmana de setembre – les obres estiguin finalitzades i oberts els dos sentits del trànsit. 

Encara hi haurà més restriccions durant el mes de juliol. Es faran actuacions de millora del paviment i la via pública en alguns carrers del barri del Temple. Les vies afectades seran el carrer Teodoro González, Pare Cirera, Sant Ildefons, Enric Ossó i Seu d’Urgell. 

 

Comentaris
X
X