El Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre, llest per presentar projectes a les subvencions europees

2018-03-04T18:16:18+00:00 13 de juliol de 2017|Economia| , |0 Comentaris

L’Assemblea del GALP Terres de l’Ebre es va reunir aquest dimecres a l’Ampolla. Després de les Cases d’Alcanar i Sant Carles de la Ràpita, ha estat la següent parada en la ronda de presentacions que estan fent al sector de la pesca, l’aqüicultura i el turisme.

També és la darrera trobada abans que s’obri el període de presentació de projectes per optar a les subvencions dels fons europeus. Pel president del GALP, Eusebio Rosales, aquestes rondes ha permès donar a conèixer el projecte a la gent susceptible de estar interessada. 

El gerent del GALP, Joan Alginet, es mostra satisfet per la feina feta en aquests sis mesos i per la resposta del territori. “Ara ve la part final, tot allò que hem fet aquestes sis mesos ha de servir per a capitalitzar-se quan s’obrigue la convocatòria es presenten el màxim de projectes”. 

El GALP Mar de l’Ebre és l’organisme designat per la Generalitat per gestionar l’accés a una dotació de 2,8 milions d’euros provinents dels fons europeus d’ajuda a la pesca. Al grup hi estan representants també els ajuntaments d’Alcanar, La Ràpita, Amposta, Sant Jaume d’Enveja, Deltebre, l’Ampolla i l’Ametlla de Mar.

https://www.youtube.com/watch?v=xOgf_EKmqvE&feature=youtu.be

Comentaris
X
X