La programació tardor-hivern del Felip Pedrell posa el focus als artistes del territori

2018-03-04T21:44:45+00:00 12 de juliol de 2017|Cultura| ,|0 Comentaris

Com a novetat la 34edició del festival Felip Pedrell s’han programat un total de 9 concerts que, en cop de concentrar-se en una setmana, s’estendran al llarg dels caps de setmana del mes de novembre. Hi destaquen l’òpera electroacústica de Joan Bagés amb una visió molt posada al s.XXI. En el marc del festival el s’estrenarà el duet format per Mar Lombarte i Manel Miró amb un concert de piano a 4 mans, on també s’hi podrà escoltar alguna peça de la veu de Lombarte. I la Banda Municipal de Tortosa celebrarà per Santa Cecília a l’escenari de l’auditori el seu 75è aniversari repassant el repertori que ha marcat la seva història. Fora d’aquest festival, en música destaca la presentació del disc ‘Cap a on vas’ de l’artista Albino Tena el 7 d’octubre.

El Felip Pedrell també acollirà la programació de teatre, on el director Julio Manrique donarà el tret de sortida amb l’obra ‘la Treva’ el 29 de setembre. La coneguda actriu, Carme Machi, també s’hi passarà per l’escenari amb l’obra ‘L’autora de las meninas’ el 22 d’octubre. I l’11 d’octubre s’acollirà l’homenatge a Francesca Aliern, escriptora del territori, amb la representació teatral de la seva obra ‘Les passions de la menestrala’.

En cinema es mantenen les projeccions dels documentals del mes amb ‘Anrky Inuk’, ‘La promesa’, ‘Amazona’ i ‘Renta Bàsica’. A més, dintre del Cicle Gaudí s’hi projectaran els films d’’Incerta Glòria’, l’aclamada ‘Estiu 1993’ i ‘Brava’.

El circ serà un altre dels protagonistes d’aquesta programació amb la companyia ‘Los Galindos’ que portaran l’espectacle ‘UduL’ el 29 d’octubre amb dos passis, a les 12h del migdia i a les 18h de la tarda. Aquest espectacle, més per a un públic adult, es durà a terme fora de l’auditori en una petita carpa amb un aforament limitat de 90 places. A més també s’acollirà la Gala Solidaria de Pallassos sense fronteres el 2 de desembre. La producció nacional de Dansa portarà el 16 de desembre L’ESTOL de Roser López Espinosa + MANY de Thomas Noone.

Finalment, per un públic familiar, s’hi ha programat 3 espectacles amb ‘Canta’m un conte’, ‘Monsieur Croche’ i ‘El bosque de Grimm’.

https://www.youtube.com/watch?v=G5n86tAB_AE&feature=youtu.be

 

Comentaris
X
X