Movem denúncia a la fiscalia presumptes noves adjudicacions “a dit” a l’Hospital de Jesús

2018-03-04T21:44:45+00:00 11 de juliol de 2017|Política| , |0 Comentaris

Segons el primer grup de la oposició, una auditoria de l’any 2015 hauria revelat que el societat municipal GESAT (que gestiona l’hospital), hauria adjudicat “a dit” contractes de personal i serveis que es presten al centre sanitari. Per tant, sempre segons la versió de Movem, no s’estaria respectant la llei de cotnractes del sector públic de Catalunya al no treure a concurs aquests contractes. “S’han de fer licitacions on tothom se pugui presentar, on tothom tingui les mateixes oportunitats, i aquí sembla ser que s’estan fent contractes a dit”, ha etzibat Jordan. 

Aquests contractes, denuncia Movem, anirien dels 80.000 als 600.000 euros i serien serveis com els de bugaderia o l’adquisició de medicaments. En tota, calculen, serien al voltant d’1 milió d’euros. “Pensem que és molt greu i per això ho denunciem a la fiscalia perquè investigui si hi ha delicte”, ha afegit el portaveu de Movem. 

Fa dos anys, el grup municipal de Movem, ja va denunciar a la fiscalia presumptes contractacions i adjudicacions irregulars a GESAT. Llavors l’ajuntament ho va investigar de forma interna. La fiscalia, en canvi, encara no s’ha pronunciat al respecte. 

https://www.youtube.com/watch?v=I_2N-OzcEf8&feature=youtu.be

Comentaris
X
X