Rasquera té l’únic alcalde a Catalunya de Solidaritat

2018-03-04T19:53:24+00:00 10 de juliol de 2017|Política| |0 Comentaris

Reduir l’elevat deute municipal serà un dels reptes de Gonzàlez, que va ser investit alcalde en presència de l’executiva del partit. El nou batlle va prometre el càrrec amb la fórmula per “imperatiu legal” i va oferir l’entrada al govern als tres regidors republicans, ara a l’oposició, que es van abstenir. Gonzàlez es va comprometre dissabte a que l’1 d’octubre es podrà votar al municipi “sense cap problema”.

Des de SI recorden que, amb el nomenament, Solidaritat passa a tenir un alcalde a Catalunya, els mateixos que el PP i un més que Ciutadans. Amb 23 regidors a Catalunya, a l’Ebre SI té 5 regidors a tres ajuntaments: Rasquera, la Ràpita i Flix. 

https://www.youtube.com/watch?v=iEoBI2PqwcU&feature=youtu.be

 

 

Comentaris
X
X