Impulsaran una barrera física per aïllar el nou focus de caragol maçana detectat a Miravet

2018-03-04T19:21:07+00:00 10 de juliol de 2017|Societat| , |0 Comentaris

Des de Miravet, el Departament d’Agricultura ha reunit avui els representants de les diferents administracions afectades per revisar el protocol previst dins el Pla de lluita contra el caragol maçana i consensuar actuacions de forma coordinada per a contenir aquest nou focus detectat al riu.

Així, totes les administracions, amb la col·laboració dels regants, impulsaran una barrera física aïllant entorn uns 200 metres al voltant del focus. L’objectiu és evitar que les postes puguin escampar-se. Alhora, s’intensificarà la vigilància i les prospeccions, així com la campanya de comunicació a la població.

El Departament d’Agricultura recorda que la competència en aquest tram del riu -Domini Públic Hidràulic- és de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) però que col·labora amb totes les administracions implicades per actuar amb la màxima efectivitat. 

 

Comentaris
X
X