ERC engega una campanya per denunciar l’accidentalitat de la N-340

2018-03-04T17:32:47+00:00 10 de juliol de 2017|Política| , |0 Comentaris

ERC ha posat en marxa una campanya per recollir i denunciar les incidències que pateix diàriament la carretera N-340 així com reivindicar, un cop més, l’aixecament de les barreres dels peatges de l’AP-7 com única alternativa viària segura per als usuaris de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

Dirigents i càrrecs electes republicans han presentat aquest dilluns el “Viacrucis N-340” com un instrument per conscienciar i mobilitzar la ciutadania a favor d’aquest objectiu que se suma a d’altres iniciatives en marxa per part d’entitats ciutadanes. A través de la pàgina web viacrucisn340.cat, recolliran adhesions al manifest de la campanya i, al mateix temps, les incidències que traslladin els usuaris, per reflectir la manca de seguretat i les dificultats que pateix aquest eix viari saturat, especialment, pel trànsit pesant.

“Volem que tothom hi participi, puntualitzant, a través del web, tots els incidents que es produeixin”, ha explicat el senador d’ERC, Miquel Aubà, en un dels actes de presentació de la campanya, a peu de carretera, a Amposta. Les notificacions que vagin aportant els usuaris de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès es podran anar consultant en una llista a la mateixa adreça d’Internet. “Demanem a la ciutadania que continuïn donant suport –a la reivindicació de la gratuïtat de l’AP-7-, es mobilitzin i signin el manifest”, ha subratllat l’alcalde d’Alcanar i president de la Federació de l’Ebre d’ERC, Alfons Montserrat, per qui la campanya ha de servir, especialment, per “conscienciar del problema que tenim”. 

Esquerra no descarta la solució de la eurovinyeta com a alternativa de pagament als peatges per quan s’acabi la concessió de l’autopista el 2019. Però recorden totes les vies ràpides en direcció a Madrid són gratuïtes.aratius”, ha tancat Montserrat.

https://www.youtube.com/watch?v=Geqa-P-dTWw&feature=youtu.be

Comentaris
X
X