Caparrós: “El 1-O es podrà votar als cinc col·legis electorals de la Ràpita”

2018-03-04T20:04:47+00:00 10 de juliol de 2017|Política| , |0 Comentaris

 Davant d’unes dues-centes persones i envoltats de turistes, Esquerra Republicana ha començat a fer campanya per demanar el vot al referèndum de l’1 d’octubre. La diputada al Congrés dels Diputats, Ester Capella, va posar l’èmfasi en la participació de la gent com a garantia. Una referència clara a la posició adoptada per Podemos i els Comuns. “És evident que el referèndum és una gran mobilització. El valor de la mobilització el dóna el valor que representa posar una papereta en una urna, per tant ningú pot negar a priori el valor d’aquest resultat, sigui quin sigui”. 

Una altra garantia, insisteixen els republicans, és que es podrà votar com en qualsevol procés electoral normal. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, va deixar clar que els ajuntaments faran costat al govern català en la convocatòria del referèndum. Caparrós va assegurar que l’1 d’octubre els rapitencs podran votar “com sempre” en els cinc col·legis electorals del municipi: “Els rapitencs i rapitenques podran anar a votar al lloc habitual al qual voten”. 

El Secretari d’Hisenda de la Generalitat, el rapitenc Lluís Salvadó, va explicar que el govern s’està preparant per recaptar tots els impostos en cas de victòria del sí. Segons Salvadó, dels 60.000 milions d’euros, el la hisenda catalana ja pot recaptar 15.000. L’acte en un principi l’havia de conduit pel diputat Joan Tardà. Per motius familiars va ser substituït per Ester Capella i Lluís Salvadó a últim moment.

https://www.youtube.com/watch?v=TE-TTcSQusw&feature=youtu.be

Comentaris
X
X