L’Hospital de Tortosa s’ampliarà amb un nou edifici i un pàrquing vertical a partir de mitjans de 2018

2018-03-04T21:44:46+00:00 6 de juliol de 2017|Societat| ,|Tags: |0 Comentaris
 
Segons ha explicat el conseller, aquesta és la solució “més viable i creïble” per poder garantir el futur de l’Hospital de referència de les Terres de l’Ebre, amb el seu creixement, i resoldre el problema d’accessibilitat que arrossega. Tot i assegurar que l’obra és “de les més complexes” que haurà de fer el Departament, no ha volgut avançar la inversió que suposarà aquesta ampliació fins que no estigui a punt el projecte. De fet, Infraestructures.cat ja està redactant l’avantprojecte que estarà a punt per a finals d’aquest 2017. L’objectiu és que es pugui deixar adjudicada l’ampliació a l’estiu del 2018.
 
La complexitat de l’obra recau en el fet que el nou edifici es farà en un talús que comunica amb el nucli urbà de la ciutat. Des d’aquí, i a través de l’ascensor de l’edifici, que podria tenir fins a set plantes, entre pàrquing i serveis sanitaris, es podrà accedir a l’Hospital.
 
Comentaris
X
X