Presó provisional pel conductor que va atropellar mortalment Manel i Emma

2018-03-04T17:32:48+00:00 5 de juliol de 2017|Societat| ,|Tags: |0 Comentaris

El jutjat d’instrucció numero 3 d’Amposta ha decretat presó provisional pel conductor que va atropellar mortalment els joves Emma i Manel el passat 22 de desembre a la N-340. L’acusat d’homicidi imprudent ha acudit a declarar aquest matí a la capital del Montsià per haver-se saltat les mesures cautelars imposades quan va ser deixat en llibertat provisional després de l’accident.

El 17 d’abril, la Guardia Civil el va detenir a Terol per conduir malgrat que se li havia retirar el carnet, a més del passaport. Els familiars asseguren tenir proves que l’investigat s’ha saltat reiteradament la prohibició de conduir i per això reclamaven el seu ingrés a presó fins que es celebri el judici.

Al menys unes 150 persones, la majoria adolescents, amics dels joves morts en l’accident, s’han concentrat a les portes dels jutjats amb pancartes i cartells reclamant justícia per Emma i Manel. Tot i que l’han esperat durant més de cinc hores, no han pogut veure l’acusat, que ha entrat a les dependències judicials a través del pàrquing soterrat.
L’home, de 50 anys i veí de Barcelona, conduïa sota l’efecte de les drogues quan va xocar amb la seva furgoneta contra la moto on viatjaven els joves, de 15 i 18 anys.

https://www.youtube.com/watch?v=0iUaK7IWL8s&feature=youtu.be

Comentaris
X
X