Deltebre Dansa aspira a repetir l’èxit de públic amb una cinquantena d’espectacles, per primer cop de pagament

2018-03-01T06:58:09+00:00 5 de juliol de 2017|Cultura| ,|0 Comentaris

L’organització cobrarà al públic una entrada “simbòlica” de cinc euros per reforçar la idea del valor de la cultura i, al mateix temps, permetre accedir de forma ordenada als espectacles. Tot i aquestes novetats, tant el responsable del festival, el ballarí i coreògraf Roberto Olivan, com l’Ajuntament de Deltebre, confien, com a mínim, repetir les xifres d’èxit de l’any passat, amb 15.000 visitants. Entre els noms destacats figura la presència del reconegut coreògraf i ballarí britànic Akram Khan, artífex de l’espectacle de dansa que va inaugurar els Jocs Olímpics de Londres. S’encarregarà d’impartir un dels quinze tallers per a uns 180 professionals vinguts d’arreu del món, que conviuran amb cinc tallers d’iniciació.

L’estructura de la gran carpa Deltebre Dansa, amb capacitat per a 900 persones i que s’instal·la al parc del Riu, comença a agafar forma. Serà, novament, l’espai que acollirà els espectacles i les activitats d’oci. Enguany, la zona comptarà amb una segona carpa, l’anomenada Xirin, que acollirà cursos d’iniciació i vol esdevenir també punt d’intercanvi d’experiències després dels espectacles de cada nit. Seran tretze jornades d’espectacles d’avantguarda amb un segell de “qualitat”, protagonitzats per artistes nacionals i internacionals. 

https://www.youtube.com/watch?v=2pdjwbG_rzc

 

Comentaris
X
X