Declara per saltar-se les mesures cautelars el conductor que va atropellar mortalment Manel i Emma

2018-03-01T06:04:56+00:00 5 de juliol de 2017|Societat| |Tags: |0 Comentaris

Per aquest fet, aquest dimecres ha estat citat a declarar als Jutjats d’Amposta on prop de 150 persones s’han concentrat amb pancartes i samarretes que recorden Manel i Emma, els dos joves morts en l’accident. La concentració s’ha convocat a través de la difusió feta pels familiars dels joves per les xarxes socials.

 

Mesures cautelars

Després de l’accident, l’home va quedar en llibertat provisional un cop el jutge li prengués declaració per la topada entre la furgoneta que conduïa i la motocicleta on circulaven els dos joves, de 18 i 15 anys. El jutge va acordar compareixences setmanals, la retirada del passaport, la prohibició de sortir del país i la suspensió del permís de conduir. La causa està oberta per dos presumptes delictes d’homicidi per imprudència i un delicte contra la seguretat del trànsit, atès que l’home conduïa sota els efectes de les drogues.

Comentaris
X
X