‘L’Obrador’, un nou espai de creació artística internacional

2018-03-01T06:58:11+00:00 2 de juliol de 2017|Cultura| ,|Tags: |0 Comentaris

El projecte, ubicat a l’antiga Cambra Arrossera de Deltebre, ha estat possible gràcies a una cessió d’espai per part de l’Ajuntament de Deltebre. L’Obrador neix amb l’objectiu principal de desestacionalitzar l’activitat artística al municipi. “Cada any arriba el Festival Deltebre Dansa, un esdeveniment que amb cada nova edició creix i ja s’ha convertit en una tradició, motiu pel qual és important potenciar un espai fix on desenvolupar la Cultura i la dansa de la mà d’una figura important en el sector de les Arts Escèniques com Roberto Olivan”, va remarcar l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

En aquest sentit, l’espai es converteix en centre de creació artística durant tot l’any, ja que no només donarà suport a les activitats del Festival Deltebre Dansa, sinó que també acollirà l’activitat continuada de la companyia. Com a part de la seva activitat, des del 2001, la R.O.P.A. ha creat, produït i portat per tot el món les seves produccions, tallers i també encàrrecs per a companyies de dansa, universitats, escoles, conservatoris i centres de dansa.

La consellera d’Ensenyament va posar l’accent en la importància que han d’exercir en els més petits totes aquestes accions culturals, i en especial la dansa. “Gràcies a l’Ajuntament i a Roberto per apostar per la Cultura i que tot això arribi als més petits, perquè la dansa és bellesa, la dansa trenca esquemes i pors. És meravellós poder ballar, així que no deixem mai de dansa”.

Durant la inauguració, Olivan va realitzar una breu mostra de la nova creació de la companyia, Cuculand Souvenir, que s’estrenarà l’abril del 2018. Amb aquesta acció, Olivan ha volgut mostrar com l’Obrador ja comença amb la seva activitat artística a Deltebre, obrint, així, les portes a la creació artística internacional al territori.

https://www.youtube.com/watch?v=LPEiKprHT5I

Comentaris
X
X