Deltebre estrena l’Escola de Música Municipal “l’Espiga d’Or”, fent realitat una de les demandes del municipi

2018-03-01T06:58:11+00:00 2 de juliol de 2017|Cultura| ,|0 Comentaris

A les noves instal·lacions, al voltant de 90 alumnes podran gaudir d’aquest equipament que presenta la seva distribució en diferents aules d’ensenyament per prestar una formació de qualitat, a banda d’un ampli terrat que podrà esdevenir un espai per a realitzar concerts o exhibicions a l’aire lliure. La gestió de l’Escola de Música es durà a terme mitjançant la Societat Musical Espiga d’Or. 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va voler recordar a totes aquelles persones que, durant els 39 anys d’existència de l’entitat, han permès enfortir la música a Deltebre.

Escola de música Espiga dOr Deltebre edifici

D’altra banda, Soler va explicar que “després de 10 anys reclamant la municipalització de l’Escola de Música, i després de diverses actuacions i gestions errònies, ja podem afirmar que Deltebre disposa d’un centre d’ensenyament que deixarà petjada i projectarà Deltebre en l’àmbit musical”. Soler va destacar que “com a govern municipal tenim una clara aposta per la cultura dels fets i de la gestió, és a dir, aquella que es concreta en accions tangibles més enllà de les paraules”.

En la mateixa línia, la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, va posar com a exemple la Societat Musical Espiga d’Or per mostrar que “Catalunya és un país actiu i amb el qual les institucions sempre s’han posat darrere de les iniciatives de la ciutadania i de les entitats per a reafirmar la nostra identitat”.

Comentaris
X
X