Unió de Pagesos denuncia la cadena de supermercats Dia per vendre a pèrdues arròs del Delta

2018-03-04T17:32:49+00:00 28 de juny de 2017|Economia| , , , |0 Comentaris

La veu d’alerta la va donar un productor d’aquesta última població, després de detectar en un supermercat de la cadena de l’existència d’una oferta, vigent entre el 22 de juny i el 12 de juliol, que comercialitza el quilo d’arròs blanc rodó a 0,39 euros. Segons el responsable de Sectors Agrícoles del sindicat, Rafel Verdiell, productors de la zona han cobrat enguany el mateix arròs en closca a 0,37 euros el quilo. “Impossible que es vengui a 0,39: està la maquila, l’empaquetat i la distribució. Segurament, i tirant per baix, s’està venent al mercat a la meitat del que hauria d’estar”, ha afegit.

Unió de Pagesos ha reclamat al Departament que obri una investigació i que, si s’escau, sancioni la cadena per una pràctica il·legal que, habitualment, s’utilitza com a “producte ganxo” per atreure els consumidors.

https://www.youtube.com/watch?v=nAWQW_GBwqE&t=1s

Comentaris
X
X