L’operació contra el tràfic de drogues al Montsià suma ja tretze detinguts

Segons ha informat l’Agència Catalana de Noticies (ACN), fonts pròximes a la investigació han donat a conèixer que quatre de les persones detingudes han quedat amb llibertat després de prestar declaració en dependències policials. Desenes d’agents de la Guàrdia Civil, la policia espanyola i cossos locals han escorcollat un total d’onze immobles a Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Santa Bàrbara i la població del Camp. Entre les entrades a la capital del Montsià i la Ràpita, figuraven dos clubs cannàbics regentats pel mateix propietari –un dels detinguts- i que, suposadament, funcionarien com a punt de distribució d’estupefaents. En els escorcolls, impulsats per les queixes veïnals, els agents han decomissat quantitats importants de marihuana –també plantacions-, haixix i, en menor mesura, substàncies com cocaïna.

[11.00 h] Operatiu contra el tràfic de drogues entorn a clubs cannàbics al Montsià

Nombrosos agents del Cos Nacional de Policia, la Guàrdia Civil, i policies locals participen en un operatiu contra el tràfic menor de drogues en diverses poblacions del Montsià. Segons fonts policials, s’estan duent a terme, des de primer hora del matí d’aquest dimecres, més d’una desena de registres a les poblacions d’Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Santa Bàrbara, i un xalet de Mont-roig del Camp (Baix Camp).

L’operatiu, que està sota secret d’actuacions, està coordinat pel jutjat d’instrucció número 3 d’Amposta. A més de diversos habitatges, l’operatiu té en el punt de mira dos associacions cannàbiques d’Amposta i Sant Carles de la Ràpita. Tot i que encara no han transcendit gaires detalls perquè l’operatiu encara s’està duent a terme, està previst que hi hagi diversos detinguts.

https://www.youtube.com/watch?v=Ng8Uk55jD8s&feature=youtu.be

Comentaris
X
X