‘La nit dels campions’ premia els guanyadors de lliga 2016/2017

2018-03-04T20:27:42+00:00 22 de juny de 2017|Esports| |0 Comentaris

A la gala també es van atorgar dos premis especials; a la jugadora Immaculada Serrano de l’Olímpic Mora d’Ebre, la més veterana de la lliga amb 53 anys i que, com a curiositat, comparteix vestuari amb la seva filla; i a la delegada del futbol femení a Terres de l’Ebre, Rocío Zapater, una persona molt vinculada al futbol femení des dels seus inicis com a jugadora i després com a entrenadora, delegada i seleccionadora.

A l’acte va assistir el directiu i delegat Terres de l’Ebre, Joaquín del Pino; el delegat del CTA a Terres de l’Ebre, Miquel Piñol; la delegada del futbol femení a Terres de l’Ebre, Rocío Zapater; el delegat de futbol sala a Tarragona i Terres de l’Ebre, Miquel Àngel Esquerré; el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu; i la representant territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Cinta Espuny.

A la Nit de Campions de Terres de l’Ebre també es va fer un reconeixement als presidents i presidentes que aquesta temporada han deixat el càrrec en la seva entitat. Per aquest motiu, la Federació Catalana de Futbol va retre un petit homenatge per agrair la seva tasca al capdavant d’un club i contribuir a fer un millor futbol i futbol sala català. Els expresidents homenatjats van ser Miguel Reverter del CD Alcanar, Santiago Garcia de la UE Deltebre, Lluís Zas del CD Ginestar, Sergio Oliver del CF Jesús Catalònia, Manel Saltor del CE Olímpic Móra d’Ebre, Maria Beltran de la UE tivenys i Lucas Roig del CF Santa Bàrbara.

A més, també es va entregar un premi fair play a l’equip Benjamí de l’Ebre Escola Esportiva, que ha mostrat una actitud encomiable al camp malgrat no haver guanyat cap partit.

https://www.youtube.com/watch?v=FheUTmSD6C0

Comentaris
X
X