Carme Navarro: “Podria encapçalar ERC a Alcanar, però No m’importaria fer-ho en un altre lloc de la llista”

2018-03-04T17:32:50+00:00 22 de juny de 2017|Entrevistes| ,|0 Comentaris

En aquest sentit i preguntada per les especulacions que apunten al fet que Alfons Montserrat podria no presentar-se com a cap de llista d’ERC a Alcanar, Navarro, no ha defugit responsabilitats. Segons Navarro, “estic a ERC des de 1991, sóc una persona compromesa amb el projecte i m’agradaria formar part de l’equip al nivell que se’m demani o s’acordi. Podria encapçalar el projecte, però no m’importaria fer-ho en un altre lloc de la llista. El que si tinc clar, és que vull seguir formant part del projecte”. 

Pel que fa a la seva labor com a presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Navarro ha destacat que, “l’oportunitat d’encapçalar el govern del Consell Comarcal ha estat una experiència fantàstica i això crea una base i et fa donar compte de si t’agrada o no viure aquesta vida i jo ho estic aprofitant al màxim i el proper mandat m’agradaria formar part del projecte, tant en l’àmbit municipal com en l’àmbit comarcal”.

Un cop fet el relleu, Carme Navarro serà primera vicepresidenta de l’ens comarcal i seguirà sota la seva responsabilitat tot l’àmbit del Montsià Actiu i l’Acord Comarcal.

Comentaris
X
X