La Cooperativa d’Arrossaires del Delta de l’Ebre guanya un premi a les Bones Pràctiques en Informació Financera

2018-03-04T20:27:42+00:00 21 de juny de 2017|Economia| |0 Comentaris

El guardó, lliurat per el president de la Generalitat Carles Puigdemont, reconeix la qualitat de la informació i la transparència de la informació, especialment en l’informe anual. El jurat de la XIV edició dels Premis ACCID, format per experts de l’àmbit acadèmic i professional comptable,  ha valorat la informació sobre situació i gestió de riscos, actius intangibles (incloent el capital intel·lectual), medi ambient i dimensió social de la Cooperativa d’Arrossaires del Delta de l’Ebre.

En àmbits financers, la cooperativa compta amb el suport d’Audria Auditoria Consultoria, que s’encarrega d’auditar els comptes anuals des de l’any 2015.

“Per la cooperativa, rebre aquest guardó ha representat la constatació explícita de molts anys de treball en fons i forma, amb una voluntat de transparència en les seves transaccions  administratives, comptables, financeres i en general pel que fa a la totalitat de les seves operacions. Els equips integrants en la construcció de la memoraria corporativa 2015-16  han fet un gran treball d’equip i ens ha estat reconegut”, assegura Enric Batlle, Director General de la cooperativa.

Amb una capacitat de producció anual de més de 45 milions de quilos d’arròs i una gamma de 14 varietats diferents, la Cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre ha fet de la tradició, la qualitat i la innovació la raó de ser de gairebé 2.000 socis. Actualment, la cooperativa explota importants marques d’arròs com NOMEN, BAYO i Segadors del Delta.

Comentaris
X
X